Campionate

Cotidianul Marca îi cere demisia lui Manuel Pellegrini: "Pleacă acum de la Real Madrid!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Înfrîngerea Realului în faţa grupării de Liga a III-a Alcorcon (4-0),  într-un meci disputat ieri în Cupa Regelui, a revoltat presa din capitala Spaniei. Cel mai mare cotidian iberic, Marca, îi cere astăzi demisia antrenorului "galacticilor", Manuel Pellegrini, considerîndu-l incapabil să conducă armata de vedete a lui Florentino Perez:

"Pleacă acum! Chilianul nu are ideile necesare pentru a face ca Real Madrid să progreseze. Stilul de joc al echipei nu reflectă în nici un fel investiţiile enorme care s-au făcut în această vară, cele mai mari din istoria fotbalului".

Ziariştii de la Marca au adăugat: "Pellegrini personifică ridicolul....nu mai poate rămîne nici o secundă în plus la Madrid".

AS, celălalt cotidian madrilen, a fost ceva mai indulgent: "La prima înfrîngere, Pellegrini va trebui să plece! Real Madrid nu a făcut un singur meci decent de la începutul sezonului".

Conform presei spaniole, favorit pentru înlocuirea lui Manuel Pellegrini la cîrma lui Real Madrid este fostul selecţioner al naţionalei Angliei, suedezul Sven Goran Eriksson.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.