Baschet

Boston se impune în primul meci, la Cleveland

Articol de Vlad Pahonţu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Boston Celtics - Cleveland Cavaliers 95-89 (meci din Conferinţa de Est)


Boston învinge în primul meci echipa lui LeBron cu scorul de 95-89 şi trece pe prima poziţie a Conferinţei de Est.

După prima zi a noului sezon de NBA, LeBron James îşi depune din nou candidatura pentru cel mai bun jucător al anului, după ce a marcat 38 de puncte, a reuşit 4 recuperări şi 8 pase decisive.

Paul Pierce, Kevin Garnett, Ray Allen, Rajon Rondo şi Rashard Wallace au jucat ca un grup unit şi au reuşit să le fure victoria gazdelor. Pentru Cleveland a debutat Shaquille O'Neal, care s-a alăturat lui LeBron James pe lista favoriţilor publicului.

"Am încercat să le îngrădim libertatea încă de la începutul meciului. Am ştiut că se vor arunca în ofensivă. Mi-a plăcut că au cotribuit cu toţii la succesul echipei", a declarat antrenorul lui Celtics, Doc Rivers.

Jucătorii lui Cleveland nu au intrat în panică şi după meci s-au arătat destul de încrezători în forţele lor.

"Ne vom reveni", s-a limitat James să declare.

Performerii serii au fost Paul Pierce, pentru Celtics, cu 23 de puncte marcate, 11 recuperări şi o pasă decisivă şi LeBron James, pentru Cleveland, cu 38 de puncte, 4 recuperări şi 8 pase decisive.

Mîine dimineaţă, cu începere de la ora 2.30, Boston primeşte vizita lui Bobcats, iar Cavaliers se deplasează în Toronto, pentru meciul cu Raptors (ora 2.00).

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.