Cupa Romaniei

Rupţi de oboseală

Articol de Remus Răureanu, Cristina Negrilă  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mai mulţi jucători i-au cerut lui Hizo să fie menajaţi în meciul de Cupă de azi

Giuleştenii au explicaţia prestaţiei slabe din repriza a doua a meciului cu Steaua (1-1). Fotbaliştii i s-au plîns lui Hizo că se simt obosiţi. Cîţiva dintre ei i-au solicitat "Dulăului" să nu fie folosiţi astă-seară, contra lui Inter Curtea de Argeş: "Avem nevoie de o pauză, altfel nu ne revenim!". Printre ei, Buga, Spadacio şi Bozovici.

Muntenegreanul e cel mai afectat. A ratat aproape toată pregătirea din presezon, a intrat direct în meciuri şi acum a căzut fizic. "Am încercat să recuperez din mers pregătirea, dar acum mă simt din ce în ce mai obosit", le-a zis colegilor din echipă. Antrenorul a încercat să le explice elevilor săi că nu-i poate odihni pe toţi, fiindcă nu are la dispoziţie suficiente soluţii. Hizo n-o să aibă astăzi pe bancă nici un mijlocaş!

Doi dintre oamenii din linia mediană lipsesc din cauza accidentărilor: Herea, cu dureri la spate, şi Cesinha, în curs de refacere în urma unor probleme la coloană. Stoperul Ricardo Fernandes s-a rupt în Ghencea şi va sta trei săptămîni.

"Şi noi vom folosi o echipă nouă, ca să nu suprasolicităm jucătorii. Asta nu ne va împiedica să le «scufundăm planeta» celor de la Rapid!"
Ştefan Stoica, antrenor Internaţional

Ultimele noutăţi

» Hizo
nu a uitat de meciul cu Steaua: "M-au nemulţumit multe lucruri în repriza a doua a derby-ului şi o să le remediez urgent!".

» Ştefan Stoica
a făcut haz de necaz pe seama jocului pe care l-a disputat în campionat contra Rapidului: "Am pierdut în Giuleşti cu 0-4, dar de data asta le vom pune mai multe probleme. Cu condiţia să nu mai rămînem iar în 10 din minutul 25".

» Copos l-a criticat dur pe Lazăr în Cancan: "După ce a fost schimbat, contra Stelei, trebuia să ia loc pe bancă, nu să fugă în vestiar! E de neacceptat comportamentul lui şi trebuie să şi-l revizuiască neapărat!".

» Joao Paulo
revine azi ca titular după 6 meciuri în care nu a mai prins echipa. Portughezul de 29 de ani profită de forma proastă prin care trec Ioniţă şi Răduţă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.