Liga 1

Spadacio "Mourinho"

Spadacio

Articol de Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Brazilianul, golgeterul din sezonul trecut, a ajuns ţinta colegilor, care povestesc că Juliano desena tactica pe tabla din vestiar


Eşecul din Cupă şi plecarea lui Viorel Hizo dezvăluie şi alte probleme de la Rapid. Războiul intern dintre români şi străini, acuzat anul trecut, sub Peseiro, revenise şi cu Viorel Hizo la conducere! Surse din echipă îl acuză pe "Dulău" că îi proteja pe Bozovici şi pe Spadacio. "Antrenorul insista pentru disciplină, dar îi excepta pe cei doi de la reguli. Ei se antrenau cît voiau şi cum voiau", zic jucătorii.

Poveştile din vestiar îl vizează mai ales pe brazilian. "Cînd a venit din Portugalia, acum un an, nici nu deschidea gura. Acum strigă la noi în vestiar, se crede deja secund! Cea mai tare fază s-a petrecut în timpul unei şedinţe. Hizo ne explica tactica la tablă, Juliano s-a ridicat, a luat creta şi a continuat el să ne explice cum să jucăm!", zic unii dintre fotbalişti. "Spadacio e fotbalist adevărat, dar parcă i-a luat Dumnezeu minţile de cînd i s-a tot căutat în coarne!" e acuzat mijlocaşul sud-american.


16 goluri a marcat Spadacio în campionatul trecut. Acum a înscris de două ori în 11 etape


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.