Liga 2

Amatorism cras în Liga a II-a » Porţi mai scunde cu 19 centimetri!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Preşedintele clubului FC Snagov, Ana Maria Prodan, a povestit stupefiată ceea ce a întîlnit pe stadionul din Rîmnicu Sărat, unde meciul echipei sale contra echipei din localitate a fost amînat din cauza faptului că porţile arenei erai mai scunde cu 19 centimetri:

"Am anunţat că sînt 19 centimetri diferenţă între înălţimea oficială şi cea întîlnită la porţile stadionului de la Rîmnicu Sărat. Am venit cu ruleta de acasă. L-am rugat şi pe primar să cumpere una, ca să putem măsura. Toată lumea m-a înjurat că fac eu reguli noi în fotbalul românesc, dar nu sînt reguli noi, ci sînt cele stabilite de Federaţie, ca porţile să aibă o anumită dimensiune. Sînt sigură că va fi 3-0 pentru noi.

Am anunţat cu 60 de minute înainte acest inconvenient şi i-am spus observatorului că vreau să vorbesc cu arbitrii. Au luat-o în glumă şi mi-au zis că nu pot să vorbesc eu. Le-am zis măcar să le spuna ei, dar fără succes. Am mers împreună cu delegatul clubului la cabina arbitrilor ca să le spun, dar mi-au spus că nu am voie să intru, pentru că nu sînt trecută pe foaie. Am discutat cu delegatul şi el le-a explicat. Gazdele au fost anunţate că trebuie să remedieze problema şi au făcut un şanţ pe centrul portii, pe care l-au umplut cu var şi ziceau că s-a rezolvat. Nu am fost de acord pentru că jucătorii puteau să se accidenteze.

Nu se poate în Liga a II-a să ai asemenea stadion. Ziceau că a jucat şi Steaua acolo, dar asta nu schimbă cu nimic situaţia. Este la fel de grav, pentru că nu cred eu că înălţimea porţilor s-a schimbat de la o etapă la alta, iar asta înseamnă că alte echipe nu au sesizat", a declarat Ana Maria Prodan la Sport Total FM.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.