Liga 1

A luat-o razna!

liviu ganea

Articol de Ionel Luţan  —  Monday 30th of November -0001 12:00

După ce a marcat pentru 1-0, Ganea a avut o ieşire nervoasă inexplicabilă. A fost eliminat, ca şi Djokici, iar moldovenii au plecat acasă cu un punct


La debutul pe banca tehnică a moldovenilor, Gheorghe Mulţescu a tremurat serios pentru un punct. Cu un moral bun după eliminarea Timişoarei din Cupă, elevii lui Nicolo Napoli au vrut să încheie repede conturile, dar Paulinho (10, 38) şi Liviu Ganea (36) nu l-au putut învinge pe Roheţki. Oaspeţii nu au forţat şi, chiar dacă au pasat bine la mijlocul terenului, nu au reuşit să ajungă prea des la poarta lui Cristi Munteanu. Doar Bădescu a avut două şuturi de la distanţă (5, 43), fără a găsi cadrul porţii.

Golul a venit în minutul 78, la poarta Ceahlăului, după o fază lucrată la antrenamente: Miranda a deviat cu capul la colţul lung pentru Ganea, care a împins mingea în poartă. Ghinionul lui Napoli s-a numit Djokici. Sîrbul s-a gîndit să iasă în evidenţă şi, la doar 8 minute de la intrarea sa pe gazon, l-a lovit cu cotul pe un adversar şi a văzut direct "roşu". Onciu a executat lovitura liberă perfect, mingea a lovit bara, iar Sofroni a egalat (83).

Supăraţi, prahovenii s-au gîndit să-şi ia adversarii la şuturi. Ganea a făcut-o la propriu în prelungiri, cînd l-a lovit fără milă de două ori pe Cebotaru, care era căzut la pămînt. Eliminat de Avram, atacantul şi-a dat tricoul jos şi l-a înjurat pe "central", fiind cu greu trimis de colegi la vestiar. :o


"Ganea şi-a pierdut capul! Păcat de el, e un fotbalist bun, dar nu are scuze pentru ce a făcut! Cred că a fost frustrat că am reuşit să-i egalăm"
GHEORGHE MULŢESCU, antrenor Ceahlăul

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.