Liga Campionilor

Parolist

Ronaldinho

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Retrezit la viaţă, Ronaldinho a reuşit golul promis şi o menţine pe Milan la şefia grupei


AC Milan şi Real şi-au împărţit punctele aseară (1-1), după încă un derby spectaculos. "Rossonerii" au pornit timoraţi şi "galacticii" s-au instalat la butoane. În jumătate de repriză, Dida a suportat un bombardat din toate poziţiile.

Opt tiruri au executat "albii", Benzema fiind cel mai periculos. Dar mai aproape de gol a fost Pato, blocat de Casillas, după ce-l ameţise pe Albiol. N-a făcut-o el, a reuşit tot Benzema, francezul profitînd de balonul respins lateral de Dida la şutul lui Kaka. Primul gol al Realului pe San Siro din 1956 a trezit şi "Diavolul". Pepe a pus mîna în careu la centrarea lui Zambrotta, iar Ronaldinho s-a ţinut de cuvînt şi a teleghidat penaltyul la vinclu. Imediat Pato a lovit fantastic, dar tuşierul Borsch a visat henţ!

Artificiile s-au domolit după pauză. Era nevoie de golgeterii sacri de pe bancă. Raul a intrat primul, l-au urmat rapid Inzaghi şi Van Nistelrooy. La prima atingere de minge, Pippo s-a poticnit în faţa golului şi, în replică, Raul l-a făcut mare pe Dida. A rămas însă 1-1. Echitabil.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.