Europa League

Gigi Becali: "BANII înseamnă tot!"

gigi becali

Articol de Dan Udrea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Patronul îi cere lui Mihai Stoichiţă să menajeze diseară, împotriva lui Fenerbahce, cîţiva jucători de bază


Gigi Becali a confirmat ieri informaţia publicată de Gazeta Sporturilor, că Steaua va sacrifica parcursul actual din Europa League pentru a se concentra sută la sută pe campionat.

"La revedere cu Europa League! Pentru ce să mă zbat în competiţia asta şi să ne şi obosim aiurea pentru campionat? Ca să iau 120.000 de euro la victorie şi 60.000 la egal, iar Urziceniul să ia iarăşi titlul şi să încaseze 12 milioane de euro?", a spus Becali.

Întrebat dacă nu e în joc imaginea externă a Stelei, Becali a replicat: "Nu mă interesează asta, mă interesează banii. Lumea se învîrte în jurul banilor, pe care îi voi găsi în Liga Campionilor. Deci vreau titlul şi o să vedeţi că vom menaja mai mulţi jucători la Istanbul, că nu vreau să fim iarăşi fără vlagă în campionat".


Reacţii pe gsp.ro

> "Acum o lună, Becali se lăuda că Steaua va cîştiga Europa League, campionatul şi Cupa. E naiv, iresponsabil şi n-are caracter" (diaspora)

> "Vulpea cînd n-ajunge la struguri zice că sînt acri. În locul Stelei strălucitoare de altădată e acum doar o mare gaură neagră" (ockiu)

> "Gigi, încă n-ai plecat din Ghencea? Ce mai aştepţi? Pentru tine, clubul înseamnă doar profit. Te înşeli! Steaua e mai presus de bani, dar tu ai distrus-o" (catalin)

> "Ia-ţi gîndul de la Liga Campionilor, ţi-ai închis porţile pentru tine! Steaua pierde cu Bistriţa, n-o bate nici măcar pe Sheriff, iar tu vrei să stai la masa bogaţilor?" (clujeanul)

> "Tu vrei să te îmbogăţeşti cu doar două puncte cîştigate în Europa League? Steaua joacă exact ca o cizmă, ce speranţe să mai ai în privinţa Ligii Campionilor?" (bogdan)


3 ani şi două luni au trecut de cînd Steaua a reuşit ultima victorie în grupele unei competiţii europene, 4-1 cu Dinamo Kiev, în deplasare, în septembrie 2006


FENER: "Vrem să cîştigăm Europa League!"
În timp ce Steaua şi-a luat gîndul de la Europa League, Fenerbahce are planuri mari în privinţa competiţiei. "Nu ne va fi uşor joi, dar vom da totul pentru a învinge din nou Steaua. Vrem să ne calificăm de pe prima poziţie şi să cîştigăm apoi trofeul", a declarat fundaşul lui Fener, Diego Lugano. Fenerbahce n-are în palmares nici un trofeu european.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.