Liga 1

Dumitru Dragomir: "FRF a decis!" / FRF: "Dragomir minte!"

Articol de Cătălin Popescu, Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Forurile care conduc fotbalul românesc îşi pasează responsabilitatea programării meciului FC Braşov-Urziceni pentru sîmbătă


Dan Petrescu a declanşat un scandal între Federaţie şi Ligă! "Bursucul" a anunţat că nu va fi sub Tîmpa în cazul în care meciul cu FC Braşov rămîne programat pentru mîine, ora 21:45. "Dacă patronul Bucşaru va fi de acord, Urziceniul nu se prezintă!", zic surse din Bărăgan. Şefii fotbalului au început imediat să se certe între ei.

Dumitru Dragomir a ieşit primul: "Răzvan Lucescu şi Federaţia nu au vrut să lase meciul luni, aşa cum îl puseserăm noi. M-am conformat, fiindcă era vorba despre un for superior".

FRF a răspuns printr-un comunicat: "Afirmaţiile Ligii nu sînt adevărate! Au existat discuţii între Mircea Sandu şi conducerea Unirii pentru devansarea meciului de la Braşov cu o zi, deci pentru duminică. Nicidecum sîmbătă! Federaţia a urmărit să asigure o cît mai bună pregătire a "naţionalei" pentru amicalul cu Polonia, iar oficialii Urziceniului şi-au dat acordul". LPF a mai dat un comunicat: "Deţinătorul drepturilor TV a cerut să mutăm partida Braşov-Unirea sîmbătă, ca să nu fie la concurenţă cu Dinamo-Rapid".

Care este adevărul? Mihai Stoica: "Răzvan Lucescu mi-a zis că a solicitat ca jocul nostru să se dispute duminică, nicidecum sîmbătă! Altcineva a luat decizia, nu FRF!". Teo Avramescu, şef al DigiSport, postul care transmite meciul: "Nu noi am reprogramat această partidă, cineva de mai sus a făcut-o!".


"Întîi am mutat meciul Braşovului cu Urziceniul pentru duminică, dar nu a vrut televiziunea aşa. Doar Steaua joacă luni, fiindcă ei nu vor avea fotbalişti la "naţională"
Dumitru Dragomir, preşedinte LPF


"Eu am avut o singură rugăminte: să nu se dispute nici o partidă din Liga I în săptămîna meciului cu Polonia"
Răzvan Lucescu, selecţioner România


"Cei de la Urziceni pot spune orice, fiindcă le permite Constituţia. Dar cale de întoarcere nu există: meciul se va juca sîmbătă!"
Dinu Gheorghe, preşedinte FC Braşov


8 formaţii care au jucat miercuri în Liga Campionilor vor evolua duminică în campionatele interne. 6 echipe sînt programate sîmbătă. Liverpool joacă luni, iar Dinamo Kiev stă, fiindcă etape din Ucraina s-a amînat

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.