Europa League

Marian Iancu: "Îi rog pe suporteri să aibă mai multă grijă de clubul lor"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Preşedintele CA al Politehnicii Timişoara, Marian Iancu, s-a declarat mulţumit de evoluţia echipei sale în ciuda eşecului de la Bruxelles, cu Anderlecht (1-3), echivalent cu eliminarea din Europa League a trupei lui Sabău. În schimb, Iancu a criticat arbitrajele europene de care a avut parte formaţia bănăţeană:

"Sînt supărat pe arbitraj, cam tot ce am întîlnit în Europa din acest punct de vedere a fost un dezastru. Mă deranjează că sînt făcute prea multe greşeli grele împotriva noastră, cum a fost la Doneţk, cu Stuttgart acasă, cu Ajax sau la Bruxelles. Acum, un francez i-a arbitrat pe belgieni. De ce nu au pus un moldovean? Oricum, starea de spirit este una bună, pentru că a fost un spectacol frumos. Sînt mulţumit de ceea ce am realizat în această campanie, ne-am depăşit condiţia".

Şeful bănăţenilor a lansat şi un apel către fanii viola, autorii unor incidente care vor aduce sancţiuni grave pentru gruparea de pe Bega:

"Păcat de atitudinea suporterilor, pentru că sîntem un club tînăr, la început de drum în Europa, curat pînă acum. Lucrurile astea rămîn în CV-ul clubului, de aceea îi rog pe fani să aibă grijă de simbolul acesta. Eu nu pot să mă pun cu ei", a spus Marian Iancu la GSPTV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.