Liga 1

În sfîrşit!

Articol de Cristian Marinescu  —  sâmbătă, 07 noiembrie 2009

Oltenii au avut nevoie de 13 etape pentru prima victorie pe teren străin

Alb-albaştrii au venit din Oltenia cu telecomanda şi au început să butoneze de zor în apărarea argeşenilor. Locul 15 se lăsa însă greu în ghete, de aceea craiovenii stîlceau preponderent pasa decisivă. Şi totuşi au marcat. Ironic pentru Fane Stoica, omul care l-a adus pe Wobay la Craiova, leonezul a ţîşnit prin careul gazdelor şi l-a obligat pe Dina să schimbe tabela (43).

Sătul să fie ţinut la respect de adversari, antrenorul de la Internaţional a început să introducă atacanţi pe teren. Cînd Vezan şi compania tocmai începuseră să dea de gustul şuturilor la poarta lui Lung jr., Frăsineanu şi-a lăsat echipa în zece (68). Atacurile s-au mutat firesc dincolo, cu Florin Costea şi Vali Badea la pupitrul cu ratări. O singură dată pînă la final s-a pus problema ca punctele să nu intre în portbagajul vizitatorilor, dar Zăgrean a ratat de puţin.

La Severin, doar din februarie!
Oltenii nu vor putea să se mute pe stadionul Municipal din Severin mai devreme de luna februarie a anului viitor. "Lucrările sînt în grafic, stadionul arată foarte bine, însă mai sînt de pus la punct anumite aspecte care ţin de siguranţa spectatorilor. Trebuie montaţi turnicheţi la porţi şi camere de supraveghere video, vom discuta de omologarea acestei arene doar din februarie", a precizat şeful Licenţieri din cadrul FRF, Viorel Duru, după inspecţia făcută ieri arenei severinene.

2-1 la penalty-uri neacordate
În minutul 29, Rose a sărit la cap cu E. Kone şi, din elan, a atins mingea cu umărul. Gazdele au solicitat penalty, însă Alexandru Deaconu a lăsat jocul să continue. După 8 minute, a fost rîndul oltenilor să ceară lovitură de pedeapsă după intervenţia lui Viera asupra lui Florin Costea, dar nici de această dată Deaconu nu s-a lăsat înduplecat.În minutul 64, Bădoi l-a ţinut în careu pe Frăsineanu, căpitanul Interului a căzut, iar Deaconu i-a dat “galben” pentru simulare. A fost al doilea, motiv pentru care “Frasi” a fost eliminat! Reluările GSP TV arată că în ambele faze au existat circumstanţe de 11 metri.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.