Campionate

Decide arbitrul!

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Martin Atkinson le-a dat o mînă de ajutor albaştrilor, acordînd gol deşi Drogba era în ofsaid

Chelsea a tranşat ieri derby-ul cu Manchester United, scor 1-0, şi s-a distanţat la 5 puncte în fruntea clasamentului. Dar o mare contribuţie la victoria albaştrilor a avut "centralul" Martin Atkinson, care a greşit decisiv în favoarea lor cu nici un sfert de oră înaintea finalului. Altfel, probabil, "şocul" de pe Stamford Bridge s-ar fi încheiat cu o remiză albă.

Disciplina tactică a lui United i-a descumpănit evident pe albaştri, care rar au găsit drumul spre poarta lui Van der Sar. În lipsa marilor ocazii şi, implicit, a golurilor, "şocul" de pe Stamford Bridge a trăit aproape exclusiv din ritm şi determinare. Ambele echipe au dus bine balonul, însă doar pînă în marginea careului advers. Ultima pasă a fost mereu o problemă.

Atunci a intrat în scenă arbitrul Martin Atkinson. Dacă n-a avut curajul să-l elimine pe Evans la o intrare criminală asupra lui Drogba, s-a revanşat ulterior, cu vîrf şi îndesat.  A trecut cu vederea poziţia de ofsaid în care era Drogba, aflat pe traiectoria balonului expediat cu capul de Terry şi Chelsea primeşte pe tavă o victorie pe care nu părea s-o poată obţine prin propriile-i forţe.

7 ani sînt de la ultimul succes al lui Manchester United pe Stamford Bridge (3-0)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.