Liga 1

Pleacă Emilian Dolha, vine Bogdan Lobonţ?

Articol de Eduard Apostol, Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Emilian Dolha e dorit de CFR Cluj din iarnă, iar Bogdan Lobonţ ar vrea să revină la Dinamo, întrucît nu prinde echipa la AS Roma

Dinamo s-ar putea despărţi de Emilian Dolha în această iarnă. Relaţiile dintre portarul de 30 de ani, jucători şi conducere s-au răcit după partida cu Galatasaray, cînd toată lumea l-a acuzat deschis pentru golurile primite.

CFR Cluj, formaţie ce l-a dorit pe Ema şi în această vară, este interesată de serviciile goalkeeper-ului şi urmăreşte chiar un schimb cu Eduard Stăncioiu, plus o sumă de bani. Lui Dolha îi expiră contractul cu "cîinii" în 2011, iar o mutare în Ardeal i-ar conveni, mai ales că el este originar din Turda, oraş aflat la 30 de kilometri de Cluj.

Acţionarii se gîndesc să-l readucă pe Bogdan Lobonţ din această iarnă, chiar dacă l-au împrumutat la AS Roma pînă în vara lui 2010. Apropiaţi ai goalkeeper-ului de 31 de ani susţin că Lobby este dezamăgit că nu evoluează deloc în Italia, fapt ce îl îndepărtează de echipa naţională, şi şi-ar dori să revină în Ştefan cel Mare.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.