Liga 1

Bodyguarzi antisuporteri!

Articol de Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Gigi Becali şi-a trimis "gorilele" să-i scoată din stadion pe fanii contestatari

Deşi au interzis 3.000 de spectatori după meciurile cu Bistriţa şi Fener, Gigi Becali şi Valeriu Argăseală au fost contestaţi violent şi la partida de aseară. Aproape toţi cei 3.000 de fani care au mers în Ghencea i-au înjurat şi huiduit pe cei doi imediat după startul jocului.

Becali, prezent la meci, a rezistat contestărilor timp de 10-15 minute, după care şi-a trimis bodyguarzii pentru a face curăţenie în tribună! Trei dintre "gorilele" sale însoţite de alţi angajaţi ai firmei de pază au mers la tribuna a II-a pentru a-i identifica pe cei care scandează. Fanii respectivi nu s-au speriat de prezenţa acestora şi au continuat să-l ia la ţintă pe Becali, moment în care gărzile de corp au intrat şi au "extras" doi suporteri. Doi dintre cei trei bodyguarzi sînt acuzaţi, alături de Becali, de sechestrare de persoane în celebrul dosar în care a fost implicat patronul Stelei!

Şi jucătorii luaţi la ţintă
Nu numai Becali şi Argăseală au fost ţintele fanilor. În pauză, jucătorilor li s-a strigat "sînteţi sclavii lui Becali", iar Stoichiţă a fost huiduit copios pînă în momentul în care a ajuns în tunel, tribuna acuzîndu-l: "Eşti o mizerie!". În schimb, toţi cei prezenţi la meci l-au aclamat pe Gică Hagi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.