Campionate

Portarul naţionalei Germaniei, Robert Enke, s-a sinucis în această după amiază!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 10 noiembrie 2009

O nouă veste tragică zguduie fotbalul mondial. Portarul german Robert Enke a încetat din viaţă astăzi, la vîrsta de 32 de ani.

Vestea morţii goalkeeperului a fost făcută publică de către Martin Kind, preşedintele grupării Hannover 96, la care activa Enke.

Motivul decesului nu a fost încă anuntat, însă, conform cotidianului german Morgenpost, primele semne conduc către ipoteza unui suicid. Surse din cadrul Poliţiei afirmă că Enke s-ar fi aruncat în faţa unui tren în localitatea Neustadt am Rübenberge.

Presa germană mai scrie că Enke nu ar fi avut în prezent motive pentru a-şi pune capăt zilelor, deşi în urmă cu doi ani suferise o puternică depresie în urma decesului fiicei sale din cauza unor deficienţe cardiace. Anul trecut insa, el si sotia sa, Tereza, au adoptat o fetita, Leila, acum in virsta de 8 luni.

Deşi nu fusese convocat de selecţionerul Joachim Low pentru amicalele cu Chile (14 noiembrie) şi Coasta de Fildeş (18 noiembrie), goalkeeperul avea promisă selecţionarea pentru Campionatul Mondial de anul viitor, din Africa de Sud.

Robert Enke le este cunoscut iubitorilor fotbalului din România din meciul Benfica - Dinamo (0-1), disputat în anul 2000 în Cupa UEFA, partidă în care a gafat la singurul gol al partidei, marcat de Vali Năstase cu un şut puternic de la mare distanţă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.