Campionate

Fanii lui Newcastle încearcă să cumpere clubul de la patronul Mike Ashley

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 11 noiembrie 2009

Sătui de evoluţia echipei din ultimele sezoane, fanii lui Newcastle încercă să preia echipa de la patronul Mike Ashley. Un consorţiu format din mai mulţi suporteri a făcut o ofertă publică omului de afaceri britanic pentru a cumpăra clubul. Printre cei care îi susţin pe suporteri se numără şi renumitul cîntăreţ Sting.

Zilele de glorie ale "Coţofenelor" au apus demult. Dacă în vremea lui Shearer formaţia ajunsese în Liga Campionilor, acum aceasta se luptă să revină pe prima scenă a fotbalului englez, evoluînd abia în a doua ligă din Anglia.

Pe lîngă umilinţa de a-şi vedea echipa în Championship, al doilea eşalon din Marea Britanie, suporterii lui Newcastle trebuie să suporte şi schimbarea numelui stadionului St James Park, care e numit acum sportsdirect.com @ St James' Park. Aceasta a fost picătura care a umplut paharul pentru fanii din Newcastle, astfel că aceştia au pornit o campanie de preluare a clubului din mîinile lui Mike Ashley.

Fanii îşi propun să atragă mai mulţi investitori locali alături de echipă, dar şi implicarea mai multor vedete în planurile echipei. De asemenea, suporterii vor să fie mai bine reprezentaţi în conducerea clubului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.