Campionate

Germania şi-a anulat amicalul cu Chile din cauza decesului lui Enke

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 11 noiembrie 2009

Federaţia Germană de Fotbal  a anunţat că a anulat partida amicală pe care trebuia să o dispute sâmbătă, pe teren propriu, împotriva reprezentativei similare a statului Chile.

Decizia de anulare a partidei a fost luată după o întâlnire între preşedintele forului, Theo Zwanziger, secretarul general Wolfgang Niersbach, dar şi selecţionerul Joachim Low şi managerul echipei, Oliver Bierhoff.

"Din păcate, nu mai putem disputa meciul de sâmbătă cu Chile de la Koln. Ne cerem scuze pentru acest lucru, dar nu avem altă alternativă", a spus preşedintele DFB.

Germania va evolua la 18 noiembrie, pe teren propriu, contra naţionalei din Coasta de Fildeş, iar la 3 martie este programat meciul cu Argentina.

Portarul lui Hanovra 96, Robert Enke, în vârstă de 32 de ani, s-a sinucis marţi seară, aruncându-se în faţa unui tren.

Soţia lui, Teresa, a afirmat în presa germană că Enke a suferit de depresie puternică în ultimii ani. El a lăsat şi o scrisoare de adio în care îşi cere scuze că a ascuns situaţia în care era şi care l-a dus spre sinucidere. Cei doi au avut un copil care acum trei ani a murit din cauza unor probleme cardiace, iar în luna mai au adoptat o fetiţă de câteva luni.

SURSA: NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.