Liga 1

Bodyguarzii lui Gigi Becali, ameninţări şi înjurături

Articol de Dan Udrea  —  joi, 12 noiembrie 2009

Pe gsp.ro puteţi asculta înregistrarea audio a momentului în care bodyguarzii lui Becali au năvălit în sectorul fanilor contestari

Unul dintre fanii roş-albaştrilor care a stat la tribuna a II-a la meciul Steaua - Unirea Alba Iulia 2-0 a înregistrat cu ajutorul telefonului mobil discuţiile pe care fanii le-au avut din momentul în care în acea zonă şi-au făcut apariţia "gorilele" patronului Stelei.

După ce au ajuns lîngă suporteri, cele 3 gărzi de corp ale lui Gigi au luat foc în momentul în care cei 400-500 de spectatori au început să-l huiduie şi să-i ceară lui Becali să plece. "Gata, mă, că totul are o limită! F...vă în gură de vagabonzi...Plecaţi în m...i voştri de aici! Ce p...a mea vreţi, chiar ne puneţi răbdarea la încercare?" au fost ameninţările care pot fi decriptate de pe respectiva înregistrare.

Imediat, în dialogul cu bodyguarzii a intrat una dintre suporterele Stelei, moment în care gărzile de corp au renunţat la limbajul suburban şi au urmat cîteva replici spumoase.

Bodyguarzii: "Domniţă, dacă vrei să-l conteşti, fă-o în afara stadionului, nu aici, că de-asta nu mai sîntem pe primul loc"

Suportera:
"Tu oare crezi că ...primul loc.....cu Becali?" (tot ce se înţelege pe înregistrare)

Bodyguard: "Păi, atunci o să fie tot Urziceniul pe primul loc, mă, dacă voi o să tot strigaţi aşa" :-)

Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti (AISS) a anunţat ieri printr-un comunicat oficial că va oferi asistenţă juridică oricărui fan care îi va acţiona în instanţă pe bodyguarzii lui Becali.

"Nu cred că Gigi a exagerat atunci cînd a trimis bodyguarzii acolo. El trebuia să ducă în faţa suporterilor două maşini de pompieri, iar la nevoie să stingă focarul!"
Dumitru Dragomir, preşedinte LPF

80 de abonaţi
dintre cei interzişi pînă acum, au reprimit dreptul de a intra pe stadion

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.