Nationala

Apără "Panti"?

Articol de Ionuţ Petrişor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Goalkeeper-ul lui Poli, Costel Pantilimon, ar putea bifa contra Poloniei al doilea  joc consecutiv ca titular la "naţională"

"Tricolorii" s-au pregătit aseară la Mogoşoaia în formulă completă. Selecţionerul a pus accentul pe ieşirile din defensivă cu mingea la picior şi pe finalizare. Şedinţa a durat circa 70 de minute.

Pantilimon lăudat
Pentru amicalul de sîmbătă, Răzvan se gîndeşte să-l titularizeze pe Costel Pantilimon (2,03 metri), care a apărat şi în ultimul meci din preliminarii, cu Feroe. Dani Coman ar rămîne pentru a doua oară la rînd în afara primului "11", după cele 5 goluri încasate cu Serbia. La miuţa de aseară, Pantilimon a apărat permanent, în timp ce Bornescu şi Coman au făcut schimb între ei. "Bravo, Costele!", s-a auzit în mai multe rînduri vocea selecţionerului.

Lucescu intenţionează să poarte o discuţie cu Dani Coman, pentru a-i explica raţiunile deciziei. Fiind doar un "amical",  selecţionerul vrea să-i dea încredere tînărului goalkeeper.

Tănase a ieşit şchipătînd
"Tricolorii" nu s-au menajat deloc aseară. Mai întîi, Galamaz a ieşit la margine cu o julitură pe genunchi. Apoi, Vasile Maftei şi Cristi Tănase s-au ciocnit într-un duel. Ambii au avut nevoie de intervenţia medicului. Tănase a  părăsit şchiopătînd gazonul cu o urmă de crampon pe tibia stîngă. La final, staff-ul "naţionalei" s-a împărţit în două echipe, jucînd o miuţă.

"De asta sînt aici! Dacă Răzvan va decide să fiu titular, eu voi încerca să-mi fac datoria cît mai bine"
Costel Pantilimon, portar România

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.