Liga 1

Ultima zi pentru Conceicao?

Articol de Cosmin Lucaci  —  joi, 12 noiembrie 2009

Ignorat de şefi în ultimele zile, portughezul ar putea fi demis azi

Zilele lui Conceicao sînt numărate la CFR! După ce în ultimele zile tehnicianul nu a mai discutat nici măcar telefonic cu conducătorii clubului, cele două părţi au programată azi o întîlnire. Surse autorizate pretind că portughezului i se va comunica încheierea colaborării.

Întors din Portugalia ieri dimineaţă, Toni Conceicao (47 de ani) pare deja împăcat cu această situaţie. Cu mina unui om preocupat, lusitanul a părut absent la antrenamentul de ieri, preferînd să stea pe teren şi să urmărească exerciţiile simulate de secunzii săi.

La finalul pregătirii, vădit deranjat de insistenţa mass-media, despre iminenta demitere, portughezul a aruncat grăbit peste umăr: "Nu cu mine trebuie să discutaţi acest subiect. Vă sugerez să vorbiţi cu conducerea".

Surse autorizate pretind că tehnicianul portughez nu a mai discutat nici măcar la telefon cu conducerea clubului şi patronul Arpad Paszkany după victoria la limită din faţa Astrei (1-0). În schimb, deşi s-a dus zilnic la sediul clubului, preşedintele Iuliu Mureşan nu a dorit să comenteze informaţiile despre venirea lui Mandorlini şi demiterea lui Conceicao, refuzînd să răspundă şi la telefon.

Glume despre Mandorlini
Unul dintre subiectele abordate cu umor de jucători la antrenamentul de ieri dimineaţă a fost iminenta sosire a italianului Andrea Mandorlini în Gruia. "În ultima vreme, grizonaţii sînt la modă", a exclamat, amuzat, secundul Minteuan. Apoi fundaşul Cristi Panin l-a nimerit pe Tony cu o minge exact în chelie: "Panine, văd că ai ţintă bună! Ar trebui să mergi şi tu la vînătoare", a spus Tony, cu aluzie la faptul că Mandorlini şi-a justificat prezenţa la Cluj, motivînd că a participat la o vînătoare.

Kone revine cu Vasluiul
Atacantul Yssouf Kone şi-a reluat ieri antrenamentul după o lungă pauză, cauzată de o accidentare la degetul mic de la picior. Kone a urmat separat un program de alergări şi exerciţii specifice sub îndrumarea preparatorului Joao Renato. Ivorianul va fi apt însă pentru următorul meci cu FC Vaslui. Altfel, fundaşul stînga Edimar a intrat în programul de pregătire cu alergări uşoare, după accidentarea la genunchiul stîng.

Nuno a scăpat ieftin
Comisia de Disciplină a LPF l-a suspendat pentru 3 etape pe portarul Nuno Claro şi l-a amendat cu 2.000 de lei, după faultul dur asupra jucătorului Georgian Păun din meciul cu Astra Ploieşti. "Dacă lui Nuno Claro i-au dat 3 etape, atunci mi se pare exagerată pedeaspa pe care a primit-o jucătorul nostru Liviu Ganea pentru eliminarea din meciul cu Ceahlăul. Ganea a vrut să joace balonul, în timp ce Nuno Claro se duce direct cu piciorul în pieptul lui Păun. Nu e normal să fie judecaţi la fel", a comentat preşedintele Astrei, Marcel Iancu.

7 luni are Toni la cîrma feroviarilor de la numirea sa în aprilie 2009

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.