Campionate

Minut de reculegere în memoria lui Robert Enke la meciul Austria-Spania

Robert Enke

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 12 noiembrie 2009

Înaintea meciului Austria-Spania se va ţine un minut de reculegere în memoria lui Robert Enke, care s-a sinucis marţi. Federaţia Austriacă de Fotbal a transmis condoleanţe familiei portarului de 32 de ani.

De marţi seară, Germania e în stare de şoc. Portarul "naţionalei" şi al lui Hannover '96, Robert Enke, a fost găsit fără viaţă în dreptul unei treceri la nivel cu calea ferată. Un accident? După ce organele de anchetă au găsit şi o scrisoare de adio, totul a devenit clar: Enke s-a sinucis!

S-a aruncat în faţa trenului
Goalkeeperul în vîrstă de 32 de ani se pregătise normal în acea dimineaţă. Dar la antrenamentul de după-amiază n-a mai apărut. Informat telefonic de staff-ul clubului, impresarul, Jorg Neblung, a luat imediat legătura cu soţia jucătorului, Teresa, şi a alertat poliţia.

În acest timp Enke îşi parca maşina, un Mercedes negru, în faţa unei gări situate la 2 kilometri de locuinţa sa, în apropiere de Hanovra. Şi-a lăsat portmoneul şi un bilet pe scaunul şoferului, a coborît şi s-a îndreptat către o trecere la nivel cu calea ferată.

Iar la ora 18:17 (19:17 în România) s-a aruncat în faţa expresului Bremen - Hamburg, care circula cu 160 de kilometri pe oră.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.