Liga 1

Cazul Penescu a fost amînat pentru 10 decembrie

Cornel Penescu, Penescu, DNA

Articol de George Ştucan   —  joi, 12 noiembrie 2009

Inculpaţii din dosarul în care Penescu şi Gheorghe Constantin sînt încă reţinuţi pentru infracţiuni de corupţie în fotbal s-au prezentat astăzi la Tribunalul Prahova pentru un nou termen.



Instanţa a luat în considerare mai multe cereri: Sorin Corpodean şi Marcel Savaniu au solicitat ridicarea interdicţiilor, în timp ce Cornel Penescu, Gheorghe Constantin şi Liviu Făcăleaţă au depus o nouă cerere de eliberare condiţionată. Decizia a rămas în pronunţare, iar judecătorul a acordat un nou termen: 10 decembrie. Singurul inculpat care a lipsit astăzi a fost Aurelian Bogaciu, al cărui avocat a prezentat un certificat medical pentru a-i motiva absenţa.



Vezi mai jos comunicatul oficial emis de tribunal:



"Tribunalul Prahova, Secţia Penală, a dispus acordarea unui nou termen de judecată la data de 10 decembrie 2009 în dosarul penal nr. 4285/105/2009 strămutat de la Tribunalul Arges, în care Penescu Gheorghe Cornel, Făcăleaţă Liviu Ilie, Gheorghe Constantin, Savaniu Marcel, Corpodean Sorin (şi alţii) au fost trimisi  în judecată pentru săvârşirea unor infractiuni de coruptie.



La termenul de astăzi au fost puse în discuţie cererea de liberare provizorie sub control judiciar formulată de Făcăleaţă Liviu Ilie, cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura obligării de a nu părăsi ţara formulată de Gheorghe Constantin, cererea de ridicare a controlului judiciar depusă de Savaniu Marcel şi cererea de modificare a controlului judiciar formulată de Corpodean Sorin, potrivit art.1603 Cod procedură penală.



Completul de judecată învestit cu judecarea cauzei a dispus amânarea pronunţării asupra cererilor menţionate la data de 17 noiembrie 2009.
"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.