Liga 1

Vin turcii!

Articol de Eduard Apostol, Cătălin Gheorghiu   —  vineri, 13 noiembrie 2009

Fenerbahce e interesată de Gabriel Torje şi a anunţat că va trimite scouteri să-l urmărească la derby-ul cu Poli Timişoara



"Dubla" dezastruoasă cu Galatasaray din grupele Europa League, 1-4 şi 0-3, ar putea avea şi o parte bună pentru "cîini", care au şanse să-l vîndă chiar în Turcia pe Torje.



La partida de la Istanbul au asistat şi cîţiva trimişi ai lui Fenerbahce. Aceştia l-au remarcat pe mijlocaşul de 20 de ani şi s-au interesat de situaţia sa, transmiţîndu-le oficialilor din Ştefan cel Mare că vor fi prezenţi şi la meciul din Banat, cu Poli Timişoara, de pe 23 noiembrie. Turcii au primit deja cîteva DVD-uri cu evoluţiile lui Torje de la Dinamo, dar şi de la reprezentativa de tineret.



Şefii roş-albilor vor minimum 2,5 milioane de euro în schimbul fotbalistului, avînd în vedere că au investit mult în aducerea sa de la Poli Timişoara: două milioane de euro în ianuarie 2008. Între timp, Dinamo a ajuns la un acord cu Marian Iancu pentru anularea clauzei care spunea că bănăţenii trebuie să ia jumătate din banii dintr-un viitor transfer.



Şi Beşiktaş s-a interesat de Torje, însă campioana Turciei nu a mai dat nici un semn în ultimele zile



Speră la Tameş

Dinamoviştii şi-ar dori ca din iarnă să mai aducă un mijlocaş cu experienţă, mai ales că Gabi Boştină intră în ultimele 6 luni de contract şi ar putea părăsi gruparea din Ştefan cel Mare. Iulian Tameş (FC Argeş) este pe lista "cîinilor", care speră să-l aducă gratis. El nu şi-a primit salariul de mai bine de 3 luni şi e posibil să fie declarat liber de contract. Mijlocaşul care în decembrie va împlini 31 de ani este dorit şi de Ion Marin la Al Ettifaq.



Ultimele noutăţi:



» Florin Bratu
se antrenează alături de coechipieri şi roş-albii speră să-l poată folosi cîteva minute la meciul cu Poli Timişoara. Atacantul n-a mai jucat de un an şi două luni.



» Ze Kalanga
ar putea pleca din iarnă la Nacional de Madeira. "Cîinii" vor 200.000 de euro pentru un transfer definitiv, dar sînt dispuşi să-l lase şi gratis pînă în vară numai să nu-i mai plătească salariul, de 12.500 de euro pe lună.



» Şefii
i-au transmis clar lui Emilian Dolha că nu va fi lăsat să plece din iarnă, chiar dacă CFR-ul şi-l doreşte. Portarul de 30 de ani a fost asigurat că are în continuare susţinerea conducerii şi a staff-ului tehnic.



» Marius Niculae
va reveni din Portugalia la începutul săptămînii viitoare şi va reintra în programul de pregătire al echipei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.