Baschet

Lakers şi Cavaliers au obţinut încă o victorie

Articol de Vlad Pahonţu  —  vineri, 13 noiembrie 2009

Phoenix Suns - Los Angeles Lakers 102-121

19.000 de suporteri au fost prezenţi astăzi, pe Staples Center la victoria lui Lakers. Shannon Brown a reuşit să îl impresioneze pînă şi pe Kobe Bryant cu un slam-dunk în finalul partidei. Cheia succesului a reprezentat-o uşurinţa cu care atacul din Los Angeles a marcat majoritatea punctelor şi buna comunicare dintre Bryant (29 de puncte) şi Bynum (26 de puncte şi 15 recuperări).

Dacă Bynum a jucat complet refăcut după accidentare, spaniolul Pau Gasol a continuat să stea pe bancă. Jucătorul celor de la Los Angeles lipseşte din data de 10 octombrie din cauza problemelor la tendonul drept.

"Am jucat conform planului, am preluat repede iniţiativa şi ne-am impus. Nu a fost greu să ne intrăm în ritm pentru că am avut trei zile bune de pregătire şi recuperare", a declarat Andrew Bynum (Lakers).

Chiar dacă la pauză Lakers a condus cu 14 puncte, Phoenix nu a renunţat  la luptă şi a continuat să îşi joace şansele pînă la finalul unui meci în care gazdele s-au impus. Ultima jumătate de ora a fost animată de Steve Nash şi Dudley, care au marcat 5 coşuri de 3 puncte.

"Am fost o echipă obosită. Mă bucur că s-a terminat totul după ce am jucat în 7 oraşe pe parcursul a 10 zile. Faptul că am ratat multe aruncări uşoare ne-a costat victoria", a fost de părere Steve Nash (Suns).

Cu cea de-a 6 victorie consecutivă, Los Angeles Lakers trece pe prima poziţie a Conferinţei de Vest, lăsînd pe locul doi adversarul de astăzi, Suns.

Mîine dimineaţă, de la ora 5.30, Lakers se deplasează la Denver, pentru disputa cu Nuggets, iar Phoenix va primi vizita lui Toronto, pe 16 noiembrie, la ora 3.00.


Cleveland Cavaliers - Miami Heat 114-104

În celălalt meci al zilei, Cleveland Cavaliers a cîştigat cu scorul de 114-104  acasă la Miami Heat, pentru care Dwyane Wade a marcat 36 de puncte şi a dat 5 pase decisive. Miami ocupă locul 2 în Conferinţa de Est, cu 6 victorii şi o înfrîngere, iar Cleveland este pe a şasea treaptă a clasamentului, cu 6 victorii şi 3 înfrîngeri.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.