Liga 1

Mihai Stoichiţă: "Zapata e de neînlocuit!"

Zapata

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul Stelei i-a explicat lui Tătăruşanu, deranjat că e rezervă, motivele pentru care, de cînd a venit la echipă, l-a preferat pe columbianul de 31 de ani


"Eu sînt fericit că te nemulţumeşte faptul că nu joci, problema era dacă te resemnai şi acceptai acest rol!", i-a spus Stoichiţă lui Tătăruşanu (23 de ani) într-o discuţie purtată între patru ochi, după ce a aflat că goalkeeperul e deranjat de statutul de rezervă pe care îl are de două luni încoace.

"Lippi" i-a explicat motivele pentru care nu îl scoate din poartă pe Zapata. "Eu sînt un tip foarte corect! Iar atunci cînd voi considera că meriţi să joci, să nu crezi că nu am să te folosesc. Mă bucur că există această concurenţă între voi. La mine, cine va fi mai bun va apăra!", a încercat să îl ambiţioneze antrenorul pe elevul său, în faţa căruia nu a ezitat să îl laude însă pe rivalul său de pe post: "Zapata este într-o formă extraordinară. Are merite directe pentru cîteva dintre meciurile în urma cărora am obţinut puncte. Fără el, nu ştiu ce am fi făcut!". Elocvente pentru tehnicianul Stelei au fost prestaţiile columbianului din meciurile cu Poli Iaşi (2-0) şi Poli Timişoara (1-0), atunci cînd graţie intervenţiilor sale echipa a reuşit să cîştige toate punctele puse în joc.


810 minute jucase Tătăruşanu pînă la venirea lui "Lippi", atît în Liga I, cît şi în Europa League


13 septembrie este data ultimului meci în Liga I pentru Tătăruşanu (Gaz Metan -Steaua 2-4, în etapa a 6-a)


"Se poate spune că sînt nemulţumit de faptul că nu joc, deoarece orice fotbalist îşi doreşte să fie titular"
Ciprian TĂTĂRUŞANU, portar Steaua

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.