Handbal

Oltchim pierde la limită cu Zvezda, 26-27

Articol de Marian Ursescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Campioana României nu a cîştigat nici aseară în Rusia, la fel cum s-a întîmplat în ultimele două sezoane, cînd a fost învinsă de Lada Togliatti

Oltchim Rm. Vîlcea avea nevoie de cel puţin un punct pentru a fi matematic calificată în faza a doua a grupelor Ligii Campionilor. Şi, deşi au început bine, conducînd cu 6-3 în minutul 10, vîlcencele s-au stins o dată cu trecerea timpului. Zvezda a intrat în joc şi, profitînd din plin de greşelile româncelor, a intrat la pauză în avantaj: 12-10. Cele trei aruncări de la 7 metri irosite, două Lecuşanu şi una Puşcaşu, au cîntărit greu.

În partea a doua, tot rusoaicele au început mai bine. Diferenţa a crescut la trei şi chiar patru goluri: 23-19 (minutul 45). "Galacticele" au avut o tresărire de orgoliu pe final. Au egalat la 23, dar în ultimele şase minute nu au putut să păstreze echilibrul. Adina Meiroşu a ratat la 26-25, singură pe contraatac, şansa egalului, trimiţînd mingea cu podeaua în bară. Dronina a marcat pentru 27-25, iar ultimul gol, reuşit de Neagu, nu a mai contat decît pentru statistică.

Cu şase puncte în clasament, Oltchim va trebui să aştepte ultimele meciuri din grupă ca să obţină calificarea. Vîlcencele mai au de jucat, la anul, cu Itxako, pe teren propriu, şi cu Gyor, în deplasare.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.