Nationala

Iovan despre incidentul cu Săpunaru: "Pentru că încercam să îl calmăm, s-a certat şi cu noi!"

Articol de Mihai Constantin  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ştefan Iovan, secundul lui Răzvan Lucescu la naţională, a comentat  pentru GSP.RO incidentul de pe aeroportul Otopeni, de la revenirea naţionalei în ţară, incident care l-a implicat pe Cristian Săpunaru. Iovan nu ştie ce i-a cauzat starea nervoasă jucătorului de la Porto, dar a dezvăluit că şi colegilor le-a fost greu să îl calmeze după ce a urcat în autocar.

"Am discutat foarte puţin cu el după acel incident. Nu ştiu cum s-a ajuns pînă acolo, dar ştiu că s-a înjurat cu cîţiva reprezentanţi ai presei. Noi, cei care eram pe lîngă el, am încercat să îl oprim, să îl calmăm. Dar tocmai din această cauză, a început să se certe şi cu noi.

Momentan nu pot să spun ce sancţiuni se vor lua, sau dacă se vor lua. E prea devreme, trebuie să ne întîlnim mîine cu Răzvan Lucescu şi să analizăm comportamentul său", a declarat Iovan pentru GSP.RO.

Fundaşul celor de la FC Porto, Cristian Săpunaru, a făcut un scandal monstru la întoarcerea pe aeroportul Otopeni. Acesta părea că se află în stare de ebrietate şi s-a luat de reprezentanţii presei prezenţi la aeroport (citeşte aici povestea incidentului).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.