Preliminarii CM 2010

Souness nu vrea funcţia de selecţioner al Scoţiei: "Poate să vină şi Ferguson, tot degeaba"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 16 noiembrie 2009

Fostul antrenor al lui Liverpool şi Blackburn, Grame Souness, a afirmat că nu îşi doreşte funcţia de selecţioner, după ce presa scoţiană a scris că George Burley va fi demis din cauza rezultatelor slabe, informează Sky Sports.

Scoţia a pierdut cu 0-3 meciul de sâmbătă cu Ţara Galilor, iar presa britanică notează că Federaţia Scoţiană se gândeşte deja la înlocuitorul lui Burley.

"Funcţia de selecţioner este ocupată în acest moment. Chiar dacă va fi liberă peste o săptămână, o lună sau un an, tot nu m-ar interesa. Nu vreau acest post, nu mi se potriveşte, viaţa mea merge acum spre o altă direcţie", a declarat Souness.

"Chiar dacă ar veni Arsene Wenger sau Alex Ferguson să pregătească acest grup de jucători, rezultatul nu ar fi foarte diferit. Este o funcţie dificilă în acest moment. Fiind selecţioner, nu poţi să cumperi fotbalişti. Lucrezi cu jucătorii pe care îi produce fotbalul din ţară", a explicat acesta.

Echipa naţională a Scoţiei, pregătită de Burley de anul trecut, a ratat calificarea la Campionatul Mondial din Africa de Sud.

NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.