Liga 1

Dan Petrescu: "Am acceptat să apară această carte pentru tatăl meu"

dan petrescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Dan Petrescu a vorbit la GSPTV despre cartea autobiografică lansată azi, dedicată tatălui său.

"Am acceptat să apară această carte întrucît a fost scrisă în memoria tatălui meu, care ţinea foarte mult la imaginea mea ca jucător, avea toate ziarele, toate revistele în care se scria despre mine. El îşi dorea foarte mult să am o carte cînd mă las de fotbal. Eu cred că ar fi trebuit să apară mai încolo, cînd rezultatele vor fi mai multe", a spus Petrescu.

"Sînt mulţumit de carte, e prima mea carte, dar era loc şi de mai bine. Aşa gîndesc eu mereu şi în fotbal, cred că se putea şi mai bine", a adăugat antrenorul Unirii Urziceni, care a vorbit şi despre relaţia specială pe care a avut-o la naţională cu antrenorul Anghel Iordănescu. "A fost o dedicaţie specială pentru un om care nu a fost numai antrenor, pot să spun că a fost şi tatăl meu în perioada în care am jucat în echipa naţională. Am avut o relaţie specială cu Anghel Iordănescu", a spus Petrescu.

"Am avut şansa să lucrez foarte mulţi ani dar mai rar cu domnul Iordănescu, în schimb jucătorii de la Urziceni au ghinionul să mă vadă în fiecare zi", a glumit Petrescu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.