Baschet

Lewis redebutează la Orlando cu o victorie

Articol de Vlad Pahonţu   —  marţi, 17 noiembrie 2009

Charlotte Bobcats - Orlando Magic 91-97



Prima repriză a semănat cu un joc de şah între cei doi antrenori, ambii făcînd mutări în funcţie de schimbările realizate de adversar.



Vince Carter a reuşit să-şi impună jocul chiar dacă în jurul său a fost tot timpul cel puţin un jucător de-al lui Charlotte, iar la finalul primului sfert, Orlando conducea cu 4 puncte diferenţă, 25-21.



Al doilea sfert de oră a început tot prin dominarea gazdelor, care au marcat rapid 2 coşuri consecutive de 3 puncte, prin Williams şi Redick. Finalul de repriză le-a aparţinut în schimb celor de la Bobcats, care au intrat la cabine cu un scor favorabil 52-50, după ce oamenii lui Stan van Gundy şi-au pierdut calmul şi concentrarea.



Mohammed (Charlotte) şi Howard (Orlando) s-au ales cu cîte 3 faulturi, fiind nevoiţi să rămînă pe bancă pînă la finalul primei jumătăţi a meciului.



În partea secundă a întîlnirii, marcajul oaspeţilor nu a mai funcţionat ca la carte, iar Howard, Nelson, Lewis şi Carter au beneficiat de spaţiul de care aveau nevoie pentru a marca. Bobcats şi-a pierdut luciditatea şi la aruncările libere, acolo unde a ratat 8 coşuri.



Cu ocazia acestui meci, Rashard Lewis a debutat în noul sezon după ce şi-a ispăşit suspendarea de 10 partide şi Stephen Jackson a jucat pentru prima dată în culorile lui Bobcats după ce a fost transferat de la Warriors (13 puncte, 9 recuperări şi 2 pase decisive).



"M-am simţit bine pe teren, în ceea ce priveşte condiţia fizică, dar nu am intrat în sistemul de joc 100%. Mă bucur pentru minutele pe care le-am jucat astăzi şi sper să mă reintegrez", a declarat Rashard Lewis (Orlando).



În ciuda înfrîngerii, Jackson (Bobcats) s-a arătat mulţumit prin declaraţiile date după meci.



"Am avut o evoluţie bună şi cred că dacă am juca aşa în fiecare seară am avea şanse bune să cîştigăm următoarele partide. Din păcate, eu am avut un joc şters".



Cele 2 echipe nu vor avea nici o zi de odihnă pentru că mîine dimineaţă vor juca din nou, Charlotte urmînd să ajungă la Philadelphia (ora 2.00), în timp ce Magic va rămîne acasă pentru partida cu Oklahoma (ora 2.00).





Celelalte rezultate ale zilei:



Portland Trail Blazers - Atlanta Hawks 95-97

Dallas Mavericks - Milwaukee Bucks 115-113

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.