Cupa Romaniei

Lăcătuş: "Jocul putea fi mai bun, dar important este că suntem în semifinale"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul lui FC Vaslui, Marius Lăcătuş, a declarat, după victoria cu Internaţional Curtea de Argeş, scor 1-0, din Cupa României, că jocul echipei sale nu a fost unul dintre cele mai bune de până acum, dar tot ce contează este calificare în semifinale.

"Vreau să-i felicit pe jucători pentru atitudine şi pentru modul în care au tratat acest meci. Jocul putea fi mai bun, dar important este că suntem în semifinale. Dacă eram mai atenţi la finalizare, atunci nu ne mai chinuiam până la final.

Să sperăm că la următoarea partidă vom concretiza mai multe din fazele de poartă. Partea mai puţin bună în acest meci a fost că nu am înscris de mai multe ori", a spus Lăcătuş.

Tehnicianul s-a declarat fericit după ce FC Vaslui a înregistrat al şaptelea succes cu el pe bancă şi aşteaptă un rezultat bun şi în campionat, în faţa liderului CFR Cluj. "Noi încercăm să scoatem maximum de puncte de la orice meci, dar acum să vedem dacă şi reuşim. Suntem pe drumul cel bun şi sper să menţinem seria de victorii şi cu CFR Cluj", a opinat acesta.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.