Cupa Romaniei

7 x 7

Articol de Cristian Lapa  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Burdujan a adus al şaptelea succes consecutiv al Vasluiului, echipa antrenată de fostul şeptar al Stelei


Moldovenii au vrut să rezolve rapid calificarea în semifinale şi i-au încolţit încă din primul minut pe argeşeni, care au mizat mai mult pe rezerve. Primul semnal a fost dat de Genchev (2), dar a reţinut Arcaba, iar Milisavljevici (6) a profitat de gafa lui Viera, însă oaspeţii au fost salvaţi de bară. Apoi, goalkeeperul argeşenilor a respins "capul" lui Wesley (18). Jocul a continuat la o singură poartă, dar elevii lui Marius Lăcătuş şi-au bătut joc de ocazii.

Terenul s-a înclinat şi mai mult spre poarta argeşenilor, după ce Haţegan l-a eliminat corect pe G. Matei (43). Cu un om în plus, galben-verzii au continuat tăvălugul la poarta lui Arcaba. Temwanjera (63) a marcat, însă "centralul" a dat fault în atac. Şi cînd meciul părea să intre în prelungiri, pasa senzaţională a lui Wesley i-a pus pe tavă lui Burdujan (87) golul care a dus Vasluiul în semifinală, fază în care Marius Lăcătuş ajunge pentru prima dată ca antrenor.


"Îi felicit pe băieţi, dar e loc de mai bine. Trebuia să înscriem mai mult, să fim mai atenţi la finalizare, nu ne chinuiam pînă la final"
Marius Lăcătuş, antrenor FC Vaslui


Ştirile meciului:
- Ştefan Stoica, antrenor Inter: "Nu ştim care ne e valoarea fiindcă de cîteva meciuri evoluăm în 10. Trebuie să fim lăsaţi să jucăm! Totuşi, Vasluiul a meritat victoria".
- Portarul Duşan Kuciak nu a fost nici măcar rezervă. Goalkeeperul a ajuns ieri dimineaţă în ţară după ce a fost la naţionala Slovaciei pentru amicalul cu SUA (1-0).
- Fundaşul G. Matei a spart uşa de la vestiarul oaspeţilor, după eliminarea din minutul 43. "E grav ce s-a întîmplat şi voi lua măsuri", a spus Ştefan Stoica.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.