Liga 1

Atacul îi ţine scaunul

Articol de Eduard Apostol, Cătălin Gheorghiu  —  sâmbătă, 21 noiembrie 2009

Şefii sînt mulţumiţi că Dinamo evoluează ofensiv şi eficient şi se gîndesc să-l păstreze pe Cornel Ţălnar şi din 2010

Dinamo şi-a schimbat complet faţa din punct de vedere tactic după înlăturarea italianului Bonetti. Cuplul Cornel Dinu - Cornel Ţălnar a implementat stilul ofensiv, cu care clubul din Ştefan cel Mare şi-a obişnuit susţinătorii. Şefii sînt mulţumiţi, momentan, şi au purtat discuţii cu staff-ul tehnic.

1. I-au transmis lui Cornel Ţălnar că are toată susţinerea lor, dar numai dacă va avea rezultate. "Dacă la finalul turului vei fi aproape de primul loc, vom continua în aceeaşi formulă, nu mai aducem alt antrenor" a fost mesajul conducerii.

2.
I s-a cerut să fie mai exigent în vestiar: "Fii mai dur, dar nu doar cu copiii! Mai ceartă-i şi pe lideri cînd e cazul ca să nu se creeze antipatii în vestiar!".

3.
Jucătorii au început să-l placă pe "Ţălnar", chiar dacă mai strîmbă din nas la metodele de pregătire al tehnicianului. "Adevărul e că doar cu Ando sau în primul mandat al lui Rednic mai jucam aşa ofensiv!", zic fotbaliştii.

» REACŢII

"Se vede clar că Dinamo joacă altceva, că îşi creează foarte multe ocazii. Este meritul lui Ţălnar şi al lui Dinu"
Cristi Borcea, preşedinte executiv Dinamo

"Jocul lui Dinamo a fost bun de cînd a venit domnul Ţălnar, ne-am creat multe ocazii, chiar dacă nu am avut mereu rezultatele dorite, aşa cum a fost cu Rapid"
Claudiu Niculescu, atacant Dinamo

"Jucătorii au evoluat foarte bine în ultimele partide, cu Astra am avut cel puţin 6-7 ocazii clare de gol, am dominat meciul"
Cornel Ţălnar, antrenor Dinamo


FLASH

Adio, Tamaş!
Nicolae Badea a lăsat să se înţeleagă că Tamaş va părăsi Dinamo la iarnă: "Gabi trăieşte profund sentimental în relaţia cu clubul, ne-a ajutat de fiecare dată cînd am avut nevoie de el. Acum cred că ar putea reveni în campionatele mari ale Europei, e una dintre ultimele şanse ale carierei sale. Are şi minte, dar are şi superficialităţi".

"Andrei străluceşte"
Cristi Borcea se felicită că nu i-a permis în vară lui Andrei Cristea să plece în Grecia, la Panthrakikos, formaţie pregătită pe atunci de Ilie Dumitrescu. "Băiatul străluceşte. Mă felicit că nu l-am dat grecilor, care-mi ofereau 700.000 de euro. Erau bani buni, dar am avut fler. L-aş propune şi titular la «naţională», dar mi-e că, de ciudă, nu va mai fi convocat", a zis Borcea la Fanatik Show.

50.000 de euro de echipă
Dinamoviştii au posibilitatea să-şi umple portofelul dacă vor învinge la Timişoara. Ameninţaţi că-şi vor primi salariile cu mare întîrziere şi rămaşi fără bonusul promis pentru "minunea de la Liberec", de 750.000 de euro de echipă, "cîinii" au fost anunţaţi că vor împărţi 50.000 de euro în vestiar dacă bat la Timişoara.

Ultimele noutăţi

» Borcea
revine alături de echipă după două săptămîni de pauză: "Mă duc la Timişoara, am afaceri şi acolo, şi la Arad. Nu ştiu încă dacă vin la meci, să văd, surpriză!".

»
Alexe nu intră în calcule pentru Timişoara, fiind încă în refacere după entorsa la genunchiul stîng.

»
Clau-gol îşi aşteaptă jumătatea din atac, pe Dănciulescu: "Îl aştept să ne retragem împreună de la Dinamo peste 3-4 ani". Ambii au 33 de ani.

»
300 de bilete a 5 lei fiecare sînt puse la dispoziţia fanilor dinamovişti pentru meciul de luni, de la Timişoara.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.