Altele

Omorît de pumnul lui Semmy Schilt în sala lui Ciprian Sora? :O

Ciprian Sora

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 22 noiembrie 2009

După moartea tînărului luptător din Republica Moldova, la sala de antrenament patronată de Ciprian Sora, au existat martori care au susţinut ideea conform căreia acesta ar fi decedat în urma unei lovituri aplicate de campionul mondial K 1, Semmy Shilt, scrie Libertatea.

Promotorul Eduard Irimia a comentat această ipoteză, pentru sursa citată: “Nu am fost acolo ca să ştiu cum s-a întâmplat totul, dar a fost o mare greşeală dacă Vitali chiar s-a urcat în ring cu Schilt. Ce căuta acolo? Mîţu era mai degrabă un amator. Pentru mine, era un începător de categoria B, nici măcar de categoria A. Mai avea nevoie de cel puţin un an sau doi pentru a se putea considera profesionist. În aceste condiţii, nu trebuia lăsat în ring cu Schilt".

După tragicul eveniment, Semmy Schilt a părăsit ţara în mare grabă, fapt ce a dat naştere la multe suspiciuni: "Pentru opinia publică şi pentru fanii sporturilor de contact, plecarea lui Schilt nu dă bine. Lumea începe să se întrebe cum de a avut loc o asemenea coincidenţă. Imaginea olandezului ar putea fi afectată din cauza deciziei”, a mai spus Irimia în Libertatea.

Vitali Mîţu, un student basarabean în vîrstă de 22 de ani, a decedat joi seară înainte de începerea antrenamentului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.