Stranieri

Şeful Niculae

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Atacantul român a contribuit cu o pasă decisivă la triumful cu Monaco (2-0) şi Auxerre a sărit uimitor peste Bordeaux şi Lyon!

Auxerre aruncă în aer ierarhiile în Franţa şi, măcar pentru o săptămînă, Daniel Niculae priveşte în jos către granzii din Ligue 1. După triumful cu AS Monaco (2-0), atacantul român a devenit noul lider în Ligue 1, performanţă nemaiîntîlnită de pe timpul celebrului Guy Roux, profitînd de paşii greşiţi făcuţi de Bordeaux (0-1 cu Valenciennes) şi Lyon (1-1 la Grenoble)!

"Lanternă" după trei etape, formaţia lui Jean Fernandez a revenit fenomenal şi a reuşit să lege şapte victorii, serie care a coincis cu trezirea lui "Nico". Fostul vîrf rapidist, marcator al punctului victorios din amicalul cu Polonia, nu a ratat sîmbătă seară contra monegascilor decît ultimele secunde, cînd a fost schimbat. Deşi n-a înscris şi "a pierdut cîteva baloane ori a pasat neinspirat în prima repriză, a crescut în partea secundă. A creat spaţii şi, în final, l-a servit decisiv pe Ndinga la 2-0", a comentat agenţia Football365. Iar L'Equipe l-a notat cu 6.

"Acum trei luni toată lumea ne dădea retrogradaţi. Sînt surprins unde am ajuns şi sper să terminăm în primele 10 locuri"
Jean Fernandez, antrenor Auxerre

7 ani au trecut din 3 noiembrie 2002, de cînd Auxerre nu s-a mai aflat pe primul loc în Franţa

13 ani
au rămas în spate de la ultimul şi singurul titlu de campioană cucerit de AJA în 1996

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.