Campionate

David Beckham a ratat la penalty-uri cîştigarea titlului MLS cu LA Galaxy

David Beckham, Beckham, MLS

Articol de Florin Dincă  —  luni, 23 noiembrie 2009

Zi neagră pentru David Beckham în Statele Unite! LA Galaxy a fost învinsă la loviturile de departajare de către Real Salt Lake, scor 4-5 (1-1, după 90 de minute), şi a ratat cîştigarea titlului ligii americane.

Consideraţi favoriţi la cîştigarea MLS, cei de la LA Galaxy au cedat în ultimul act al play-off-ului, oferind titlul de campioană grupării Real Salt Lake. Magee a deschis scorul pentru Galaxy pe finalul primei reprize, după o fază lucrată de la David Beckham şi Landon Donovan.

În actul secund însă, Findley avea să restabilească egalitatea, profitînd de o gafă de proporţii în apărarea adversă. LA avea să îl piardă şi pe portarul Rickets, acesta suferind o accidentare, iar meciul s-a îndreptat spre penalty-uri.

David Beckham a deschis balul cu gol, dar Kirovski, Buddle şi Landon Donovan nu l-au putut imita, făcînd ca LA Galaxy să cedeze, scor 4-5. Pentru britanic urmează acum un nou împrumut la AC Milan, pînă la începerea noului sezon de MLS.

La loviturile de departajare, pentru Real Salt Lake au înscris Clint Mathis, Robbie Findley, Ned Grabavoy, Chris Wingert şi Robbie Russell. Au ratat Kyle Beckerman şi Andy Williams. Los Angeles Galaxy a punctat prin David Beckham, Gregg Berhalter, Mike Magee şi Chris Klein. Au ratat Jovan Kirovski, Landon Donovan şi Edson Buddle.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.