Campionate

Delio Rossi a venit în locul lui Zenga la Palermo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 23 noiembrie 2009

Fostul tehnician al lui Lazio, Delio Rossi, a fost numit, luni, în funcţia de antrenor al echipei Palermo, unde l-a înlocuit pe Walter Zenga, demis din cauza parcursului slab din campionat, informează Corriere dello Sport.

Rossi a semnat cu gruparea siciliană un contract valabil până în iunie 2011, cu opţiune de prelungire pe încă un sezon. Noul antrenor al lui Palermo, care a mai pregătit în cariera sa formaţii precum Foggia, Genoa sau Atalanta, va fi prezentat oficial într-o conferinţă de presă care va avea loc marţi, la stadionul Renzo Barbera.

Fostul tehnician al Stelei şi al lui Dinamo, Walter Zenga, a fost concediat luni, la o zi după remiza, scor 1-1, din derby-ul cu Catania. Numit în vară pe banca tehnică a lui Palermo, fostul portar al lui Inter a declarat la începutul actualei stagiuni că obiectivul său este câştigarea competiţiei interne.

După 13 etape disputate în Serie A, echipa la care activează şi jucătorii români Dorin Goian şi Cristian Melinte a acumulat 17 puncte şi ocupă locul 12 în clasament.

Sursa: NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.