Campionate

Curăţat!

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

După 13 etape, Palermo l-a schimbat ieri pe Zenga cu Delio Rossi. "Nu era antrenorul potrivit", l-a criticat preşedintele Zamparini

Goian şi Melinte au de astăzi un alt antrenor la Palermo. Delio Rossi i-a preluat postul lui Walter Zenga, demis ieri dimineaţă de patronul Maurizio Zamparini printr-un comunicat sec. Fostul antrenor al lui Ştefan Radu la Lazio a semnat un contract pînă la 30 iunie 2011.

"Coach Z" nu a rezistat decît 13 etape la Palermo. L-a curăţat Catania, rivala siciliană pe care o părăsise în vară şi cu care a remizat (1-1) duminică. Zamparini nu i-a mai dat altă şansă dincolo de ultimatumul din urmă cu două săptămîni, şi l-a concediat. "Îmi pare rău de Walter şi nu-i nici o distracţie să dau afară antrenori. Nu era potrivit pentru Palermo. Echipa nu mai juca nimic şi se ducea în jos, în timp ce restul progresau. Trebuia să ne despărţim", s-a justificat vulcanicul patron sicilian, care a ajuns astfel la 9 tehnicieni schimbaţi din 2002!

Plecarea lui Walter a fost bine primită de tifosii "rosanerilor". Aceştia umpluseră oraşul cu mesaje în care îi cereau lui Zamparini să-l dea afară imediat după eşecul cu Bologna şi cu altele prin care îl criticau dur pe Zenga pentru formaţia prost alcătuită în derbyul sicilian.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.