Liga 1

Nimeni nu-i opreşte

Articol de Cristian Lapa  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Vasluiul cu Lăcătuş pe bancă are opt victorii în opt partide şi a ajuns lider în Liga I. Duminică, "Fiara" revine în Ghencea

Vasluiul şi CFR-ul au început tare meciul de aseară. Cu gîndul la poziţia de lider, cele două combatante nu s-au menajat deloc. Era abia minutul 3, cînd Wesley a bătut excelent o lovitură liberă, însă Peskovici a plonjat exact lîngă bară. Replica clujenilor a venit repede, Culio şutînd pe lîngă din situaţie favorabilă (6).

Următoarea fază de poartă a adus şi deschiderea scorului. Hugo Luz a centrat de pe dreapta, iar Temwanjera a profitat de marcajul larg al lui Cabrera, înscriind cu capul din cinci metri (7). CFR-ul a ieşit la joc, dar stîngul lui Dubarbier de la 15 metri a trecut la cîteva degete de vinclul porţii lui Hăisan (32). Akakpo a avut şansa desprinderii, dar Paskovici a intervenit spectaculos (36). Nici Wesley nu a fost mai norocos, cînd şutul său de la 16 metri a trecut aproape de ţintă (45).

Ce eroare, Tony!
După pauză, tot oamenii lui Lăcătuş au fost mai prezenţi în atac. Brazilianul Wesley a fost cel mai activ om de pe teren, dar şuturile sale nu au găsit ţinta (64, 65). Omul de gol al galben-verzilor nu a cedat însă şi în minutul 74 a marcat lejer din cîţiva metri, după o greşeală imensă a lui Tony. Vasluienii sînt lideri şi merg etapa viitoare la Steaua, unde Lăcătuş promite să nu se oprească la cifra 8.

"Scot echipa de pe teren!"
Finanţatorul vasluienilor, Adrian Porumboiu, a fost extrem de nemulţumit de maniera de arbitraj a "centralului" Augustus Constantin. Deşi echipa sa conducea cu 1-0, Porumboiu l-a acuzat pe arbitrul din Rîmnicu Vîlcea că acordă faulturi prea uşoare pentru oaspeţi. "Dacă mai continuă să fluiere aşa, scot echipa de pe teren!", a tunat Porumboiu.

"Nu cred că cineva poate contesta victoria noastră! Am avut ocazii şi mai puteam marca. Etapa viitoare, cu Steaua, vreau maximum!"
Marius Lăcătuş, antrenor FC Vaslui

Ultimele noutăţi:

» Suporterii
vasluieni i-au mulţumit lui Lăcătuş pentru parcursul de pînă acum al echipei şi l-au ovaţionat minute în şir pe fostul număr 7 din Ghencea

» Galeria
moldovenilor a pregătit o coregrafie specială pentru meciul de aseară. "Euforie, victorie, nebunie!" a fost mesajul ultraşilor din Vaslui către propria echipă.

» Ceaţa
a fost inamicul numărul unu pentru ambele echipe. Din cauza ceţii groase, cei 22 de fotbalişti de pe teren au avut probleme în transmiterea balonului.

» Marius Lăcătuş
a avut o izbucnire nervoasă la finalul primei reprize, cînd a intrat în conflict cu Andrea Mandorlini. Şi pe tunelul ce duce spre vestiare Lăcătuş a fost extrem de nervos, fiind nevoie de intervenţia forţelor de ordine.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.