Box

"Bute este ca un Mercedes avariat!" Antrenorul lui Andrade atacă

Lucian Bute, Librado Andrade

Articol de Andreea Moldoveanu  —  marţi, 24 noiembrie 2009

Antrenorul lui Librado Andrade, Howard Grant, încearcă să provoace scandal înaintea marii revanşe. Antrenorul este convins că Lucian Bute va avea probleme în meciul cu mexicanul pentru că încă nu s-ar fi recuperat din punct de vedere psihic de la meciul din 24 octombrie 2008.

"Lucian Bute trebuie să fie declarat KO în ultima rundă a meciului din 24 octombrie. Nu se putea apăra în ultimele 30 de secunde ale partidei. IBF a văzut altfel situaţia.

Librado este mai pregătit ca niciodată pentru un război de 12 runde. Ştie exact ce are de făcut pentru a goli rezervorul de energie al lui Bute. Credeţi-mă, un Bute dezorientat, nervos, ezitant nu va putea evita loviturile lui Andrade.

Sînt convins că Bute nu a uitat ultima rundă din meciul cu Andrade. Este o maşină de box frumoasă, un Mercedes de lux, dar unul grav avariat care nu mai funcţionează la putere maximă", a atacat sub centură antrenorul mexicanului Librado Andrade.

În primul meci în care cei doi s-au întîlnit, pe 24 octombrie 2008, la Montreal, Lucian Bute a cîştigat la puncte. Atunci Andrade a susţinut că el este învingătorul pentru că l-a pus la podea pe Bute în ultimele secunde ale rundei 12, iar arbitrul de ring a întîrziat numărătoarea pînă ce românul şi-a revenit.

 “Îi voi demonstra şi de această dată că eu sînt adevăratul campion. Nu va mai avea ce să comenteze acum”, a promis Lucian Bute.

Gsp.ro va transmite liveTEXT, pe 28 noiembrie, în jurul orei 5:00, partida în care Bute promite că îi va arăta lui Andrade şi lumii întregi "cine este campionul".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.