Box

Rudel Obreja: "Vrem o victorie, nu un KO"

Articol de Andreea Moldoveanu  —  marţi, 24 noiembrie 2009

După ce antrenorul lui Librado Andrade a spus despre Lucian Bute că este "un Mercedes avariat", preşedintele Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, a declarat că aceste declaraţii "fac parte din joc".

"Declaraţiile pe care le-a făcut antrenorul lui Andrade fac parte din joc. E în cel mai clasic stil american. Lucian are moralul foarte bun, nu se pune problema unor sechele de la meciul trecut. Chiar ieri m-a sunat şi m-a surprins plăcut entuziasmul lui.

I-am spus să îşi conserve energia. Lucian este pregătit din toate punctele de vedere pentru că ştie că Andrade va pune presiune încă din prima secundă. Vrem să vedem o victorie, nu neapărat un KO", a spus Rudel Obreja pentru gsp.ro

Primul test pe care trebuie să îl treacă Lucian Bute este cîntarul oficial. Românul trebuie să ajungă pînă joi la greutatea de 76,2 kilograme, acum cîntărind 81 kg.

Pentru a putea ajunge la greutatea optimă fără să scadă din intensitatea antrenamentelor Lucian a trecut la un regim extrem de sever: el consumă numai salate si apă.

Gsp.ro va transmite liveTEXT, pe 28 noiembrie, în jurul orei 5:00, partida în care Bute promite că îi va arăta lui Andrade şi lumii întregi "cine este campionul".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.