Liga 2

Auraş Braşoveanu despre Gică Popescu: "Să fie dezafiliat!"

Gheorghe Popescu

Articol de Marius Mărgărit  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Preşedintele de la FCM Dunărea Galaţi spune că "Baciul" i-a luat un junior de lot, l-a vîndut pe 586 de euro la AS Roma şi, deşi n-a mai fost programată, Şcoala sa continuă să joace în Liga a IV-a

Scandalul dintre Gică Popescu şi divizianara B FCM Dunărea Galaţi continuă. Auraş Braşoveanu, preşedintele gălăţenilor, îl acuză vehement pe fostul internaţional: "Ne-a luat un junior de lot naţional, pe Bogdan Gavrilă, prin acţiunea «Gillette». L-a vîndut la AS Roma pe 586 de euro! :O Fără acordul nostru, deşi eram coproprietari cu drepturi egale şi  printr-o clauză din contract era obligat să ne dea 300.000 de euro.

Apoi a continuat: "Mi-a zis că mai bine închide Şcoala decît să ne dea ceva, deşi comisiile federale ne-au dat dreptate. Am făcut recurs şi FRF nu i-a mai programat Şcoala în campionat. Dar după două astfel de decizii, echipa lui a disputat toate cele 5 etape scurse de atunci. De ce? Cu ce drept?".

A dat în judecată FRF
Braşoveanu spune că Gică Popescu face uz de numele său şi încalcă inclusiv regulamentele FRF. "Am aflat că ne-a dat în judecată în civil, şi pe noi şi Federaţia, la Curtea de Apel Craiova. Regulamentul nu permite aşa ceva. Comitetul Executiv să-l dezafilieze! De ce n-o face? Numai pentru că se numeşte Gică Popescu? Şi mai vrea să mai şi candideze la şefia FRF", a mai spus conducătorul grupării de la Dunăre.

"Nu vreau să intru în polemică. Celor de la Galaţi le-am făcut la un moment dat o ofertă pe care nici n-o visau, dar nu au luat-o în seamă"
Gică Popescu

586 de euro
este suma pentru care, conform lui Auraş Braşoveanu, Gică Popescu l-a vîndut pe Bogdan Gavrilă, internaţional U 17, la AS Roma

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.