Liga 1

Basarab Panduru: "Mihai Stoichiţă e peste Dan Petrescu şi Marius Lăcătuş"

Articol de Dan Udrea, Răzvan Rotaru  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Basarab Panduru e convins că actualul antrenor al Stelei e mai bun decît foştii mari fotbalişti din Ghencea, care au rezultate la Urziceni şi la Vaslui

Managerul general al Stelei a ieşit ieri să-l susţină public pe antrenorul în funcţie al echipei, Mihai Stoichiţă, pus la zid inclusiv de Gigi Becali după eşecul cu Astra, scor 1-2. Panduru a făcut o comparaţie între actualul tehnician al roş-albaştrilor şi doi dintre cei mai în vogă tehnicieni din Liga I în momentul de faţă.

"Dan Petrescu e un antrenor bun. Lăcătuş la fel, şi el este un antrenor bun, dar pentru mine cel mai bun antrenor din ţară este Mihai Stoichiţă, deci e mai bun şi decît ei. Să nu uităm că Stoichiţă a venit în Ghencea într-un moment extrem de greu, a scos echipa la lumină şi acum nu mi se pare normal să fie pus la zid după primul meci în care Steaua a pierdut. Nu e vorba de nici o demitere în cazul lui, el n-are nici o vină pentru eşecul de la Ploieşti deoarece a pregătit foarte bine jocul", a spus Panduru ieri.

Dacă în privinţa duelului cu Lăcătuş, pentru Stoichiţă va fi cea dintîi confruntare abia duminică seara, actualul antrenor al Stelei s-a duelat cu Dan Petrescu o singură dată, pe vremea cînd Bursucul era antrenor în Regie. A fost victorie pentru Petrescu în jocul Sportul - Oţelul 3-2.

Cea mai mare performanţă a celor 3

» Stoichiţă
- a cucerit titlul cu Steaua în sezonul 1997-1998

»
Dan Petrescu - a cîştigat campionatul cu Urziceni în sezonul 2008-2009 şi a strîns cele mai multe puncte acumulate vreodată de o echipă românească în UCL

»
Lăcătuş - s-a calificat cu Steaua în grupele Champions League, după ce a eliminat-o pe Galatasaray

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.