Liga 1

Răzmeriţă!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Neplătiţi de două luni, clujenii nu au vrut să intre ieri în cantonament

Abia instalat la CFR, Andrea Mandorlini are de gestionat o situaţie extrem de dificilă. Din cauza restanţelor financiare, jucătorii au declanşat ieri o grevă spontană şi au ameninţat că nu intră în cantonament pentru meciul cu U Craiova. "Dacă nu ne primim restanţele, nu jucăm nici cu Universitatea, nici la Copenhaga. Am tot avut răbdare, dar degeaba" a fost mesajul vestiarului. Preşedintele Iuliu Mureşan a intervenit, promiţîndu-le ferm că îşi vor primi banii săptămîna viitoare, iar vişiniii au acceptat în cele din urmă să reintre în programul echipei.

Majoritatea "feroviarilor" nu şi-au mai primit salariile de două luni. "Nu se mai poate aşa! Pretenţiile sînt foarte mari la CFR, dar obligaţiile conducerii unde sînt?! E greu să te motivezi cînd nu ştii pe ce bani poţi să te bazezi, avem şi noi familii, datorii...", a spus unul dintre elevii lui Mandorlini.

Pacienţă pentru Yssouf Kone

Tehnicianul ardelenilor, Andrea Mandorlini, i-a luat apărarea ivorianului Yssouf Kone, arătat cu degetul de finanţatorul Arpad Paszkany pentru că a fost "inexistent" în meciul cu FC Vaslui (0-2). "Toată echipa, în ansamblul ei, n-a reuşit mare lucru la Vaslui. Nu trebuie uitat că Yssouf a revenit după o absenţă de peste două luni. Toţi vor de la Kone goluri şi spectacol, dar el are nevoie de puţin timp pentru a reintra în forma maximă", a spus italianul de 49 de ani. (Cosmin Lucaci)

"Nu doresc să intru în polemici despre arbitraj şi să comentez acuzaţiile ulterioare meciului de la Craiova. CFR s-a impus numai pe teren. Deja ne cunoaştem de 10 zile şi veţi vedea îmbunătăţiri în joc"
Andrea Mandolini, antrenor CFR Cluj

375.000 de euro pe an e contractul cel mai mare de la CFR, încasat de Peralta

350.000 de euro
plătesc lunar şefii lui CFR pentru salariile jucătorilor

6 victorii, 10 remize şi 6 eşecuri e palmaresul Craiovei la Cluj

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.