Box

"Spectatorii l-au văzut pe adevăratul Bute în runda a patra"

Lucian Bute

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Pugilistul român Lucian Bute l-a învins, sâmbătă noapte, la Quebec, pe mexicanul Librado Andrade, prin KO în repriza a 4-a, şi şi-a apărat pentru a patra oară centura de campion mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF.

"Bute, care a devenit un erou în ţara lui de adopţie, Canada, a făcut ca sala să explodeze de bucurie când mexicanul a căzut în genunchi. El a şi spus după meci că exact la un knockout s-a gândit, iar spectatorii au avut şansa să-l vadă pe adevăratul Lucian Bute", notează AFP.

Bute a dominat primele trei reprize, iar în runda a patra a reuşit să îl trimită la podea de două ori pe Andrade. Meciul disputat la Quebec a fost al doilea dintre Bute şi Andrade, după cel din 24 octombrie 2008, care s-a încheiat cu victoria românului la puncte. În acea luptă, Bute a fost îngenuncheat şi numărat pentru prima dată în cariera de profesionist, în runda a 12-a, iar Andrade şi staff-ul său au acuzat la final că pugilistul columbian trebuia să câştige prin KO. De altfel, sportivul român a admis apoi că Librado Andrade a fost cel mai puternic adversar pe care l-a întâlnit în carieră.

Sursa: NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.