Liga 1

Răducioiu sau Ando?

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Şefii se gîndesc să-l aducă pe bancă pe "Marele blond" dacă negocierile cu Ioan Andone nu se concretizează


Suporterii dinamovişti ar putea avea parte în această iarnă de o surpriză de proporţii. Florin Radu Răducioiu ar putea reveni în Ştefan cel Mare, de data aceasta ca antrenor! Fostul mare atacant al lui Dinamo a sosit în România şi a fost prezent la partida cu Unirea Alba Iulia. Răducioiu a venit în ţară pentru a-şi rezolva cîteva probleme personale, dar acţionarii iau în calcul chiar să-i propună postul de antrenor. "Răducioiu reprezintă o soluţie pentru banca tehnică, plus că am înţeles că şi-a luat carnetul de antrenor. Apoi, e dinamovist pursînge şi ar lucra cu drag, ar pune suflet. Este un model şi pentru fotbalişti", a zis unul dintre acţionari.

Surse din cadrul clubului au altă variantă: "E o diversiune a şefilor pentru a pune presiune pe Andone să mai lase din pretenţiile financiare. Vor să-i arate "pisica" şi să accepte mai repede să semneze". Răducioiu ar fi tentat de o revenire, mai ales că în urmă cu cîteva luni declarase: "M-aş mai întoarce în Ştefan cel Mare, dar numai pe banca tehnică. E visul meu să antrenez Dinamo!".


2 luni a rezistat Răducioiu la Dinamo în funcţia de manager sportiv, în perioada decembrie 2006 - februarie 2007


"Am spus-o, îl aştept şi pe Ando cu braţele deschise. Cu cît mai mulţi dinamovişti, cu atît mai bine. Banca tehnică se va întări, toţi vor să fim sus în clasament"
DECLARAȚIA ZILEI: Cornel Ţălnar, antrenor Dinamo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.