Liga 1

Rai pentru Lăcă, iad pentru Lippi

Articol de Dan Udrea  —  luni, 30 noiembrie 2009

La 6 luni de la plecarea de la Steaua, "Fiara" a fost primit cu urale de roş-albaştri, iar lui Stoichiţă i s-a cerut demisia


Plecat pentru a doua oară pe uşa din dos, Marius Lăcătuş a revenit în Ghencea după şase luni, în postura de adversar. "Fiara" a avut parte de o primire călduroasă din partea celor 7.000 de fani, care l-au aclamat pe tehnicianul Vasluiului, în timp ce numele lui Mihai Stoichiţă a fost primit cu huiduieli.

În momentul în care cele două formaţii au intrat pe teren, toţi spectatorii l-au aplaudat pe fostul număr 7 din Ghencea şi i-au scandat numele. Emoţionat, Marius Lăcătuş a mers şi a salutat fiecare tribună în parte, aşa cum o făcea şi pe vremea cînd antrena Steaua. Apoi, managerul general Basarab Panduru şi Mihai Stoichiţă au mers la banca de rezerve a oaspeţilor şi l-au îmbrăţişat pe "principalul" moldovenilor.

Cei din tribune au continuat să-l conteste pe Becali, pe care l-au înjurat în timpul meciului. În plus, la golul marcat de Gerlem, suporterii s-au bucurat şi l-au aplaudat pe Lăcătuş, apoi i-au cerut demisia lui Soichiţă.


Gigi: "Luaţi-le datele!" / Jandarmii: "Nu ne dau actele!"
Înainte de startul partidei, Gigi Becali a fost înjurat de doi suporteri în timp ce trecea pe la Peluza Nord. Patronul Stelei le-a cerut jandarmilor să-i legitimeze pe cei doi pentru a depune o plîngere împotriva lor, dar fanii au refuzat să arate actele. "Gigi, pleacă din Ghencea! Ţi-ai bătut joc de club, de legende!", i-au strigat suporterii lui Becali. Jandarmii n-au avut însă ce să le facă acestora şi i-au lăsat să intre pe stadion.


FLASH

Gazeta de duminică
N'Doye spre Steaua

Iarna ar putea aduce o mutare-şoc pe traseul Ştefan cel Mare - Ghencea! Gazeta de duminică a scris despre intenţia lui Gigi Becali de a-l transfera N'Doye, senegalezul de 31 de ani care nu mai e agreat la Dinamo. "Îl vreau dacă vrea să vină. Se vede că joacă fotbal din plăcere şi nu pentru bani, aşa cum fac sute de fotbalişti pe la noi. Ce dacă merge şi prin cluburi de noapte? Numai că n-o să-l mai las să poarte medalionul ăla cu cap de mort", a zis Becali. Staff-ul tehnică a roş-albaştrilor nu agreează achiziţionarea mijlocaşului, care mai e dorit şi de Rapid.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.