Europa League

Bourceanu: "Am fi mulţumiţi şi cu un egal în faţa unei formaţii ca Ajax"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mijlocaşul Politehnicii Timişoara, Alexandru Bourceanu, crede că un egal în faţa lui Ajax în meciul de miercuri ar fi un rezultat bun pentru formaţia sa, în condiţiile în care gruparea olandeză înregistrează succese la scor pe bandă rulantă:

"Partida cu Ajax va fi foarte grea. Ei au reuşit să învingă echipe puternice din campionatul lor la scoruri foarte mari. Este o echipă cu un potenţial ofensiv extraordinar, iar celelalte calităţi ale lor le cunoaşte toată lumea.

Din acest motiv, personal, cred că şi un rezultat de egalitate ar fi mulţumitor, cu atât mai mult cu cât nu mai avem şanse de calificare mai departe în Liga Europa. A fi egalul echipei Ajax cred că este totuşi o performanţă", a spus Bourceanu.

Mijlocaşul de 26 de ani spune că şi-ar dori să repete în acest final de an isprava din meciul cu Gaz Metan, cînd a reuşit să marcheze primul său gol în tricoul Timişoarei:

"De obicei nu mă aştept să marchez, dar se mai întâmplă din când în când. Sper să mai dau un gol anul acesta, dar e bine şi atât. Îmi doresc să joc cât mai bine, iar jocul meu înseamnă să recuperez mingi, să pasez cât mai bine şi să-mi ajut echipa, nu neapărat să am realizări personale mari".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.