Liga 1

Primul transfer

Articol de Eduard Apostol, Cătălin Gheorghiu  —  marţi, 01 decembrie 2009

Roş-albii vor să bată palma în această săptămînă cu Mărgăritescu (31 de ani), mijlocaşul care şi-a încheiat acordul cu Terek Groznîi


Dinamo poate rezolva primul transfer al iernii chiar înainte de finalul turului! "Cîinii"  vor deschide mîine negocierile cu Andrei Mărgăritescu şi speră să bată repede palma cu mijlocaşul defensiv care tocmai a încheiat conturile cu Terek Groznîi şi este liber de contract.

"China" a revenit în ţară de ieri, iar joi va fi în tribune, la meciul cu Sturm Graz. El e tentat de o revenire în trupa roş-albilor. "Aş vrea să vin, dar nu depinde doar de mine. Am revanşe de luat faţă de dinamovişti, care mi-au vrut binele în viaţă", s-a confesat fotbalistul apropiaţilor. Mărgăritescu este şi pe gustul şefilor, şi al jucătorilor, mai mulţi dintre liderii echipei punînd o vorbă bună pentru repatrierea mijlocaşului. "Şi "China", şi Petre sînt dinamovişti adevăraţi, am păstrat legătura, sînt bine veniţi la echipă", a zis Ţălnar.

Şi Daniel Pancu (32 de ani), colegul lui Mărgăritescu şi Fl. Petre de la Terek, a fost propus prin impresarii săi în Ştefan cel Mare, dar conducătorii dinamovişti n-au oferit nici un răspuns.


2 meciuri a jucat "China" la Terek în acest sezon. În cel precedent a evoluat de 31 de ori


350.000 de dolari era salariul anual al lui Mărgăritescu la Groznîi. El ar accepta la Dinamo să încaseze doar jumătate din această sumă

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.