Liga 1

Strîng clasamentul

Articol de Istvan Deak  —  Monday 30th of November -0001 12:00

"Stegarii" au atacat nonstop, au cîştigat clar şi sînt la doar patru puncte de lider, deşi ocupă poziţia a opta


De şapte ocazii mari a avut nevoie echipa lui Viorel Moldovan ca să marcheze două goluri. Chiar şi aşa, cu eficienţa redusă pe care a arătat-o şi aseară, şi în tot turul de campionat, Braşovul a ajuns la patru "lungimi" de cvartetul conducător din Liga I, Timişoara - CFR - Steaua - Vaslui.

Punctele le-au adus Zaharia şi Sburlea, adică oamenii care-l făcuseră pe Moldovan să se ia cu mîinile de păr pînă în minutul 71, cînd ex-stelistul a plasat excelent o lovitură de cap. Vîrfurile rataseră pînă atunci din toate poziţiile, îl făcuseră pe Brăneţ să pară fantastic. Pînă la urmă, tot ei doi au trimis lumea acasă fericită şi au strîns clasamentul. Ardelenii sînt abia pe opt, dar diferenţa mică de puncte îi ajută să viseze şi la titlu!


"Balaci a demonstrat încă o dată că, deocamdată, e un arbitru de eşaloane inferioare. A aplicat două regulamente, unul pentru noi, altul pentru gazde. Meritam cel puţin un penalty, iar Munteanu a luat "galben" aiurea"
PAVEL HODEA, vicepreşedinte Poli Iaşi


Recidiva lui Coman
La mijlocul reprizei secunde, Dani Coman s-a accidentat şi s-a chinuit să rămînă în poartă pe finalul meciului. Goalkeeperului i-a recidivat accidentarea la spate pe care a suferit-o în meciul Serbia - România (5-0).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.